Skolan
Undervisningen
Avdelningar
Jun
23

Sommarlovet

fr

« Le voyage, ce n’est pas arriver, c’est partir. C’est l’imprévu de la prochaine escale, c’est le désir comblé de connaître sans cesse l’autre et autre chose, c’est demain, éternellement demain ». (Roland Dorgeles)

Skolåret 2013-2014 har nått sitt slut. Det blev välfyllt, det blev intensivt, men när det kommer till våra elever är det essentiella att de har utvecklats, vuxit, och fått den kunskap som behövs för att börja nästa läsår med gott självförtroende.

Sommarlovet och semestern är här och den mer än väl förtjänad. Jag hoppas att ni alla får njuta av denna tid för vila, avslappning och förströelse och fyller på med energi, laddar batterierna och kommer tillbaka redo för nästa skolstart.

 

Jag önskar er en underbar sommar !

Sophie Maraux

Rektor för Lycée français de Stockholm