Skolan
Undervisningen
Avdelningar
Aug
22

Rektorn har ordet

fr

Tillsammans med personalen på Lycée Français de Stockholm vill jag önska er ett härlig skolstart och ett givande läsår 2014/2015 som vi hoppas ska färgas av er blomstrande utveckling här hos oss.

Det här läsåret, liksom de dessförinnan, kommer alla i personalen att göra sitt bästa för att du ska kunna lära under bästa möjliga förhållanden. Om du är ny, ska vi hjälpa dig att känna dig hemmastadd så snart som möjligt; om du tillhör skaran av elever som går här sen tidigare och redan vet hur allt fungerar, kommer du snart att återfinna dina vänner och få ett fint år här hos oss.

Tillsammans med alla de instanser som arbetar för att Lycée Français ska fungera bra, kommer vi att fortsätta arbeta för att varje elev ska lyckas med sina studier, för ömsesidig respekt och för att vår miljö ska vara rofylld och behaglig.

Jag hoppas att ni ska se frukten av de värderingar vi i vardagen arbetar med på skolan. Vi kan försäkra er om att ni har vår uppmärksamhet och vårt stöd under hela läsåret.

Välkomna till ett givande läsår på Lycée Français de Stockholm

Sophie Maraux, Rektor​